top of page
Emailing

OFFSHORE IT REDOVISNING

Digitalt och personligt

Vi är en digital byrå med personlig touch. Vi är din stabila partner i allt som rör ekonomi och administration och vår specialitet är att hitta effektiva lösningar.

 

Din administration kan bli modern - kanske till och med rolig?

Vi har färdiga paketlösningar för att hjälpa dig att effektivisera ditt företag och skapa strukturer för redovisning. Vi levererar även kundunika lösningar efter behov. Trots att vi på ytan är en ganska liten byrå, har vi faktiskt i princip obegränsad kapacitet! Kan det vara sant?! Ja, faktiskt. Kontakta oss så berättar vi mer.

On the Phone

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder våra kunder redovisning och rådgivning inom redovisning och skatt.

Redovisning

Vi hjälper dig med kompletta redovisningstjänster från löpande bokföring till bokslut, årsredovisning, deklaration och tillhörande konsultationer.

Rådgivning

Hänger du med i alla nyheter för företagare? GDPR, ändrade regler för import, hur planerar du löneuttagen på bästa sätt med tanke på skattesituationen? Det är mycket att hålla rätt på och förstå – vi hjälper dig att navigera! 

Behöver du göra en företagsvärdering, till exempel inför försäljning, kan vi även bistå med detta.

Just nu är det förstås extra aktuellt med åtgärder och stöd med anledning av Covid-19. Vi hjälper er gärna på det området så länge det är aktuellt

Effektivisering av administration

Här kan du få ta del av specialisttjänster gällande implementation av affärssystem. Vi har lång erfarenhet av implementation av affärssystem generellt, samt spetskompetens inom ett antal olika produkter på marknaden. Viktigt i alla lägen när det gäller implementation av system är att kartlägga just era behov utifrån hur er verksamhet ser ut och vart den är på väg. Först därefter kan man välja rätt system och konfigurera detta för att fungera optimalt för er. Vi har ett antal färdigpaketerade lösningar, men har inga problem att tänka utanför den boxen vid behov!

Outsourcing av ekonomiavdelning

Tack vare ett omfattande arbete vi lagt ner på att bygga om vårt arbetssätt och vår strategi, så har vi praktiskt taget inte längre några begränsningar vad gäller kapacitet! Behöver ert företag en eller flera ekonomer/administratörer på heltid så kan vi nu lösa det behovet. Träffa oss för en genomgång av behovet. Ge oss sedan ett par månader, så är vi redo att leverera det ni behöver till - törs vi lova - ett av de bästa priserna på marknaden.

Kika in hos oss

Hej! Vi försöker vara tillgängliga. Klicka dig gärna in i vår digitala foajé. Normalt finns det någon på plats mellan 8 och 17 på vardagar, och då har vi öppet för besök. Knappen här nedanför är ungefär som ringklockan på kontorsdörren. Är vi på plats är du alltid välkommen in!

Naturligtvis är du välkommen att besöka oss i våra lokaler på Bergevägen 16 i Gnarp. Här finns också en ringklocka att trycka på.  
Välkommen!

Virtual Team Meeting

Kontakta oss

Bergevägen 16, 829 60 Gnarp

060-61 62 62

Thanks for submitting!

bottom of page